Teletet header
167 bezoekers online op 19-7-2006 09:05 Home Forum Chat Registreer
..:: Posts ::..

..:: Varia ::..
.:: Steun TeleTet ::.

Steun TeleTet ::..

Advertenties ::..

TeleTet verwelkomt dagelijks 13 000 unieke, overwegend jonge bezoekers en genereert 520 000 pageviews per dag, waarvan meer dan de helft op post-pagina's.

Wilt u profiteren van deze gezellige drukte om bezoekers naar uw site te leiden, dan kan dat door zelf te adverteren op TeleTet, ofwel via de advertentiedienst AdBrite, of rechtstreeks via overschrijving.

Adbrite:
Klik in het advertentieblok op de post-, profiel- of poll-pagina boven de reacties op "Your link here?". (Of ga rechtstreeks door hier te klikken)
U komt terecht op de website van AdBrite waar u tegen betaling een advertentielink kan plaatsen op TeleTet voor een termijn die u zelf kiest. Prijzen varieren van $8 voor een week, tot $24 voor een maand.

Overschrijving:

  • U kan ook een tekstlink plaatsen in het rechtermenu in een opvallendere kleur dan de normale linkpartners. De prijs bedraagt €10 / maand.
  • Een kleine banner van maximaal 111*60 in datzelfde menu kan voor €30 / maand.
  • Daarnaast is het ook mogelijk een banner (468*60) te plaatsen op elke post-, profiel- en poll-pagina, boven de reacties (waar de Adbrite advertenties staan). De prijs bedraagt €40 / maand. Het aantal banners is hier echter beperkt tot 1.
U kan TeleTet contacteren op postmaster@teletet.org. De rekeninggegevens vindt u hier terug.

 

De advertenties in de menu's aan de linker- en rechterkant, en ook onderaan de site en rechts op het forum, worden aangeleverd door TradeDoubler.
TradeDoubler is de grootste aanbieder van performance based marketing oplossingen en affiliate marketing in Europa.
Webmasters, wilt u wel een aardig centje verdienen aan uw bezoekers, of wil u uw hosting-kosten dekken. Meld u dan nu aan op www.tradedoubler.com, maak uw keuze uit een groot aanbod aan adverteerders en genereer inkomsten uit clicks, leads en sales door uw bezoekers!

 

 

Hieronder volgt een overzicht van al onze Tradedoubler-adverteerders:

ExtraFilm is een dochtermaatschappij van de Spector Photo Group. Extrafilm is gespecialiseerd in het afdrukken van digitale foto’s via hun website www.extrafilm.be. De foto’s worden na het afdrukken per prior verstuurd naar de klant.

ExtraFilm biedt hoge kwaliteit prints voor een competitieve prijs. Dit wordt ook bevestigd door de talloze consumentenonderzoeken op de markt.

Naast de fotoprints kan je bij ExtraFilm.be nog fotokaarten, Fun producten zoals t-shirts, muismatten, mokken en andere bekomen. Ook een gedrukt fotoalbum waar de foto’s rechtstreeks op papier gedrukt zijn behoort bij ExtraFilm tot de mogelijkheden.

 

EuroClix is het grootste en bekendste spaarprogramma op internet in Nederland met inmiddels ruim 220.000 actieve leden en er komen elke dag nieuwe leden bij.

Als je lid wordt van EuroClix spaar je punten (Clix) door mails te lezen of door mee te doen aan online onderzoek. Deze punten (Clix) wissel je om voor euro 's of cadeaus.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, bij aanmelding verdient het nieuwe lid direct 150 Clix (EUR1,50) en maakt hij/zij kans om een iPod Nano te winnen! Een aantrekkelijke campagne om te communiceren.

 

Koop en Verkoop auto's, boeken, DVD's, munten, postzegels, kleding, tickets, collectors en veel meer op eBay.be! Registreer en bid mee op de duizenden koopjes - veilingen of Nu kopen! eBay, de wereldwijde online handelsplaats.

 

Overtoom is in België sinds jaren marktleider in de business-to-business postorderverkoop van een breed gamma producten voor magazijn, werkplaats en kantoorinrichting via algemene en gespecialiseerde catalogi volgens een eenvoudig concept: het luisteren naar klanten en inspelen op hun vragen en behoeften (meer dan 70.000 bedrijven in België uit alle bedrijfssectoren), het aanbieden en promoten van vernieuwende en kwaliteitsproducten (meer dan 40.000 producten en 1.000 leveranciers) en een strenge bewaking van de kwaliteit van de service.

 

Jamba! is één van de grootste providers van mobiel entertainment in Europa. Op www.jamba.be hebben onze klanten de grootste keuze aan downloads voor alle soorten mobiele telefoons. Wij zorgen er voor dat wij altijd de laatste polyfone- en monofone ringtones, kleuren wallpapers, logo´s en mobiele games in voorraad hebben. Ook bieden zij niet alleen de nieuwste real music tones aan maar ook true tones, animated screensavers, mobile video, mobile karaoke, kleuren logo’s, SMS picture messages en sexy downloads. Hun belangrijkste artikel blijft echter de nieuwste nummers uit de Belgische hitlijsten op de Belgische markt...
Jamba biedt iedere bezoeker van www.jamba.be een gratis ringtone aan naar keuze.

 

www.azur.be is de oudste online boeken-, dvd, cd-rom en games shop van België. Zij biedt haar klanten de keuze uit meer dan 100,000 titels, met de nadruk op boeken en dvd's.
www.azur.be is een no-nonsense shop die zich vooral richt op de prijsbewuste boeken-, dvd- en games-consument. Daarnaast biedt azur.be, onder de naam MedioEurope, gelijkaardige titels aan aan business-klanten; hier ligt de nadruk op managementboeken, woordenboeken en software-cd-roms.

 

..:: Sponsor ::..
Gehost door OMCS
..:: Links ::..

Webmaster: Q-BiC
Copyright © 2003-2006 TeleTet.org / Copyright & Disclaimer
Parse time: 0.0014 / Queries: 6